Grafisch ontwerp: blend in or stand out

grafisch ontwerp

visueel aantrekkelijk


Als grafisch ontwerpers houden wij ons bezig met visuele communicatie. Wij maken uitingen die passen bij uw doel, doelgroep, missie, visie en/of uw bestaande identiteit.

Communicatie en samen tot het gewenste resultaat komen is onze kracht. Hierbij vinden wij luisteren naar uw wensen en eisen erg belangrijk.
  • Elkaar begrijpen en aanvullen waar nodig levert het beste resultaat.
  • Feedback en discussie maakt het product beter.
  • De visuele communicatie staat ten dienste van het doel.
Dat zijn onze overtuigingen.

Samen met u creëren wij strakke uitingen die begrijpelijk zijn en passen bij uw doel en doelgroep. Deze creëren wij van concept tot uiteindelijk product. Grafisch ontwerp is erg breed. Wilt u graag weten of wij wat voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en stel uw vraag.

Grafisch ontwerp
Huisstijl

grafisch ontwerp


Op zoek naar professionele producten? Wij leveren kwalitatieve, professionele, strak ontworpen uitingen. Zowel online als offline, die zorgen voor herkenning en vertrouwen.

huisstijl


Wilt u graag een passende, professionele en sprankelende uitstraling naar buiten toe? Wij ontwerpen o.a.: logo, visitekaartje, briefpapier, envelop, flyer, magazine, catalogus, brochure, (rollup) banner, tijdschrift, vlag, poster, affiche, billboard, advertentie, huisstijlhandboek, webdesign en nog veel meer.

huisstijl

de visuele identiteit van uw bedrijf


Uw huisstijl is uw presentatie naar buiten toe. Voor uw klanten is dit vaak de eerste kennismaking met uw bedrijf of organisatie. Het is daarom belangrijk dat u zorgt voor de juiste uitstraling. Uw visuele identiteit zegt namelijk wie u bent, wat u doet en waar u voor staat.

Bij de ontwikkeling is het niet alleen belangrijk dat het mooi is, maar ook dat de identiteit aansluit bij uw bedrijf, doelgroep en medewerkers. Uw medewerkers worden, als dit mogelijk is, bij de identiteit betrokken. Zij zijn namelijk diegenen die het ook moeten uitdragen.

Wij kunnen een identiteit voor u ontwerpen of u hierbij ondersteunen en voorzien van advies. Ontwerpstudio G.O. weet als geen ander hoe belangrijk een identiteit is en heeft veel ervaring met het meedenken, ontwerpen en realiseren van huisstijl en huisstijlelementen. Samen zorgen wij voor een eenduidige, professionele en vakkundige uitstraling.


Wij richten ons niet specifiek op uw marketing. Hierin werken wij samen met verschillende communicatie- en marketingadviseurs, die hierin gespecialiseerd zijn en ruime ervaring hebben. Zij weten het beste waar u staat en hoe u uw de doelgroep bereikt. Wij zorgen dat de visuele communicatie hierop aansluit.

De voordelen


Grafisch ontwerp is:
  • Een professionele uitstraling naar buiten toe
  • Een goede, professionele stijl die zorgt voor herkenning en vertrouwen
  • Zowel offline als online
  • Een manier om het verhaal van uw bedrijf op een passende manier te vertellen
Uw huisstijl
Grafisch ontwerp - werkwijze

Uitwerking


Heeft u een idee of passend concept? Heeft u een huisstijl en wilt u bijpassende uitingen? Bent u net gestart en wilt u graag professionele uitingen? Wij helpen u graag op weg of verder!

Wij helpen uw ideeën om te zetten naar visueel aantrekkelijke uitingen. Ook denken wij graag met u mee hoe deze eruit moeten komen te zien.

Zo helpen wij starters met de basisuitingen en maken wij voor grote en kleine ondernemingen die al een visuele identiteit hebben graag uitingen die hierbij aansluiten. Hierbij moet u wel rekening houden met de auteursrechten en het eventueel correct aanleveren van bestanden. Mocht u hierover vragen hebben, kunt u contact opnemen met ons.

Contact


Interesse in een kennismaking?
Meer informatie over een product?
Vrijblijvende afspraak inplannen?
Vraag het ons Afspraak maken

het proces

aan te passen op uw wensen


Het is voor ons niet aan te geven hoe het proces precies verloopt, aangezien dit bij elke vraag anders is. Hierbij geven wij u graag een indicatie:

In een eerste gesprek horen wij graag uw wensen aan en stellen wij een aantal vragen: o.a. wat u zelf en voor uw bedrijf wilt bereiken. Welke doelgroep wilt u aanspreken, wat is uw missie, visie, enzovoorts. Dit gesprek geeft ons ook de kans om u en uw smaak te leren kennen en te kunnen bepalen of er een 'klik' is. Wij zijn namelijk van mening dat het proces een samenspel moet zijn tussen u en ons om te komen tot het beste resultaat. Input van beide partijen is hierbij cruciaal.

Na dit gesprek stellen wij een offerte voor u op. Hierin nemen wij ook de besproken onderwerpen en afspraken mee. Als u akkoord heeft gegeven starten we vaak met een onderzoek en eerste ontwerpschetsen, welke we bespreken. Hoeveel ontwerprondes er zijn is afhankelijk van de opdracht en staat in de offerte aangegeven.

Uiteindelijk willen wij zorgdragen voor een uniek, professioneel, kwalitatief resultaat zonder veel opsmuk, dat aansluit bij uw bedrijf en uw doelgroep bereikt.
Kwaliteit hoog in het vaandel