Om deze inhoud te zien, dient u onze cookies te accepteren.
Klik hierom uw keuze (opnieuw) te maken

Bekijk onze
uitleg-animatie


Deze animatie is speciaal gemaakt om u meer uitleg te geven over de voordelen en mogelijkheden van een animatie.

In deze animatie komt het volgende aan bod:
Gebruik, meerwaarde, omzetten, proces, enz.

Uw uitleg-animatie

geboeid door bewegend beeld


Het is niet altijd makkelijk om gecompliceerde materie goed uit te leggen. Vandaar dat wij deze voor uw omzetten in een uitleg-animatie. Dit wordt ook wel explanimation of geanimeerde infographic genoemd.

Een animatie is vaak informatief en kort, waardoor mensen hun aandacht vasthouden. Daarnaast zijn animaties makkelijk te delen. Vaak wordt een animatie gedeeld via Social Media en getoond op de website waardoor veel mensen uw boodschap te zien krijgen.

Een uitleg-animatie kan een combinatie zijn van tekst, beeld, geluid, muziek en een voice-over.


De voordelen


Uitleg-animaties zijn:
  • Kort en krachtig genoeg om uw product of dienst uit te leggen
  • Op verschillende schermen toonbaar
  • Voor het vergroten van online vindbaarheid
  • Voor het leiden tot naamsbekendheid, waardevolle leads en contacten
  • Makkelijk te delen (gaan viraal)
  • Eenvoudig om te zetten in een andere taal (native language)
  • Goed aanpasbaar (mocht u later iets veranderd willen hebben, diensten in bepaalde kleuren willen uitleggen, enz. dan is dit vrij makkelijk aan te passen)
Professioneel, gedetailleerd en betaalbaar!
Uitleg-animaties
Bioscoop-animaties
E-learning

uitleg-animatie (2D & 3D)


Wilt u dat uw verhaal ook begrepen wordt door middel van bewegend beeld? Van A tot Z gerealiseerd, incl. voice-over, geluid en muziek. Of om te zetten in een andere taal.

bioscoop-animatie


Ook indruk maken met een bewegende advertentie of animatie in de bioscoop? Gewoonlijke duur van de bioscoop-animatie is rond de 8 seconden, incl. geluid en/of voice-over.

E-learning (2D & 3D)


Ook goede uitleg geven? Vaak korte animaties die een bepaald onderwerp of product uitleggen, zoals bijvoorbeeld 3D exploded views om de werking en samenstelling te tonen.

het proces

aan te passen op uw wensen


In een eerste gesprek horen wij graag uw wensen aan en waarvoor/waarom u een animatie wilt laten ontwikkelen. Wij geven u ook graag advies hierin. Dit gesprek geeft ons ook de kans om u en uw smaak te leren kennen.

Naar aanleiding van dit gesprek bedenken wij het concept. Er zijn meer dan voldoende feedbackmomenten om tot het gewenste resultaat te komen. Het concept werken we uit in het storyboard. Na goedkeuring werken we de daadwerkelijke beelden uit in de stijlontwikkeling, welke uiteindelijk geanimeerd wordt. De voice-over, geluidseffecten en muziek worden tijdens het animeren meegenomen. Ook zorgen wij ervoor dat alle teksten die terugkomen in de animatie en voice-over nagekeken worden door het tekstbureau. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat de animatie gerealiseerd wordt in een andere taal. Wij werken hiervoor samen met verschillende tekst- en vertaalbureaus die zorgen dat het (native) vertaald en/of ingesproken wordt.

Het proces

veel mogelijkheden

dat legt goed uit!


Wij maken een animatie voor u op maat (2D of 3D) in de stijl die uw voorkeur heeft. Hierbij kunt u denken aan een cartoonstijl animatie, pictogrammen, bioscoop-animatie of een animatie waarin foto's of films van uw product of dienst terugkomen. Of een combinatie hiervan. Wat u ook bedenkt, wij realiseren het voor u en laten het passen binnen uw bedrijf of huisstijl.

Veel verschillende soorten animaties

Ook maken wij animaties die het gebruik van bepaalde voorwerpen of onderdelen uitleggen. Zo maken wij bijvoorbeeld animaties die in e-learningmodules gebruikt worden of over het gebruik van bijvoorbeeld een dashboard, die u intern op de server kunt delen. Helaas kunnen wij geen voorbeelden aan u tonen, omdat deze animaties vaak gevoelige informatie bevatten.

Contact


Interesse in een kennismaking?
Meer informatie over een product?
Vrijblijvende afspraak inplannen?
Vraag het ons Afspraak maken